Makluman


Semua Kelas

Peperiksaan Pertengahan Tahun

SENTIASA KITA GEMILANG

23/05/2016 (ISNIN) hingga 26/05/2016 (KHAMIS)


Ahad, Mac 22, 2009

Juara Lagi

Peringkat PPD

Meneruskan kecemerlangan SKG, Ghazian Amin bin Mukhtar dari Kelas 6 Jaya telah muncul Juara Pertandingan Bercerita yang diadakan di SK Kampung Laut pada 25.03.2009. Peserta Tahfiz pula iaitu Muhd Razi Idham bin Kamal Mazuki dan Nuraini binti Ayub kedua-duanya juga dari Kelas 6 Jaya muncul sebagai naib Johan di peringkat yang sama. Tahniah.Peringkat Zon

Hampir menyapu bersih semuanya. Selepas kejayaan yang dicipta oleh pasuka bola jaring di bidang sukan, kini tiba giliran pasukan nasyid pula menggapai gelaran juara. Pasukan nasyid SK Geting telah muncul sebagai juara pada Pertandingan Nasyid Zon Pengkalan Kubor.

pasukan nasyid sekolah

Pertandingan yang telah berlangsung di SK Sungai Tapang, Tumpat pada 11.03.09 ini juga menyaksikan peserta pertandingan bercerita, Ghazian Amin bin Mukhtar dari SK Geting muncul sebagai juara.

Terima kasih, puan.

Di samping itu, peserta tilawah Al Quran, Muhd Farid bin Mohd Nor pula muncul sebagai naib juara dalam program tilawah yang diadakan pada hari dan tempat yang sama.

Kami juga berjaya menjadi juara tahfiz Al Quran lelaki dan perempuan yang disertai oleh Muhd Razi Idham bin Kamal mazuki dan Nuraini binti Ayub.

Depan dari kiri : muhd farid, muhd riza, nur hazifah, amalia fattynie, nuraini, ghazian amin
Belakang dari kiri : .hariz., khairul isma, alam zaman, zaimuddin, hazmirul, ahmad izzuddin, hafizuddin, razi idham, hasif aiman

Tahniah dan terima kasih kepada ustaz dan ustazah pembimbing yang diketuai oleh Ustazah Jalilah Yaacob.

 

logo skg