Makluman


Semua Kelas

Peperiksaan Pertengahan Tahun

SENTIASA KITA GEMILANG

23/05/2016 (ISNIN) hingga 26/05/2016 (KHAMIS)


Rabu, Oktober 28, 2009

Jamuan Akhir Tahun

Kelab Guru Dan Kakitangan SKG pada tahun ini memilih 'New Horizon Garden Restaurant' sebagai lokasi jamuan akhir tahun yang diadakan pada 28.10.2009. Restoran yang terletak di jalan Pasir Mas - Kota Bharu ini menjadi pilihan kerana makanan dan harga yang bersesuaian dengan bajet kelab. Lokasi restoran ini juga menyenangkan perjalanan warga SKG kerana terletak di pinggir bandar Kota Bharu.

Meneruskan tradisi, Kelab Guru Dan Kakitangan SKG menyediakan berbagai hadiah kepada ahli yang hadir. Katagori terbaru yang disediakan ialah kedatangan paling awal, keterampilan paling menarik, kerusi terpilih dan pembayaran yuran di samping katagori biasa iaitu cabutan bertuah.

Kelab Guru Dan Kakitangan SKG menerima sumbangan secara peribadi dari beberapa orang guru dan beberapa kedai di sekitar di samping yuran ahli sebagai perbelanjaan majlis ini. Turut hadir bersama ialah AJK PIBG dan mantan PK HEM kami En. Kamal.

Dalam majlis ini juga, Kelab Guru Dan Kakitangan SKG turut menyampaikan sumbangan dan ucapan takziah kepada Cikgu Nornazawiyah atas kematian ayahandanya. Warga kelab juga mengucapkan selamat jalan dan selamat kembali nanti kepada beberapa orang ahli kelab yang akan menunaikan fardhu haji di tanah suci pada tahun ini.

 

logo skg